2011. január 24., hétfő

Hosszú távú marketingtervek

Potenciális új blogolvasó a láthatáron! Persze még nem pont most fog olvasni bennünket, majd csak hét-nyolc év múlva kezdhetünk reménykedni az ilyen irányú érdeklődésében, már ha addig életben marad a blog. Márkahűség kialakítása, új ügyfelek megszerzése, régiek megtartása a mai túlkínálattal jellemzett világban egyre hangsúlyosabb. Ezért hát mi is kénytelenek vagyunk szemünket a jövő generációja felé fordítani. Ja és persze az sem mellékes, hogy a jövő generációjának eme példányán szívesen legeltetjük szembogár állományunkat.

Bemutatjuk nektek Nagy Júlia Esztert. Kiszemeltünket a legifjabb generációból. Eltökélt szándékunk, hogy nyomon követve a csöppség testi és lelki fejlődését, az első pillanattól érzelmi kötődésekre alapuló márkahűséget alakítunk ki benne. Ilyen ez a rút marketing, de ha a piacon kívánunk maradni, muszáj alkalmazni.

Statisztika

Név: Nagy Júlia Eszter*

Születés dátuma: 2011. január 19.

Születési súly: 3300 g,

Születési hossz: 57 cm,

APGAR: 9/10,


Főtengelyen mért teljesítmény: ~120LE

Tényeken alapuló rövid ismertetés
Egyenlőre csak fényképeken láthattuk a csöppséget, illetve telefonon-skype átviteli közegek kombinációján át hallhattuk a hangját. Madonna kezdhet csomagolni. Valamint a szülők teljesen objektív beszámolóját hallhattuk, miszerint a gyerek szép, ezt a fényképek is alátámasztják. Egészséges, ezt a szülők hangján lehet leginkább hallani. Okos, ez a génállományából statisztikai alapon is nagy valószínűséggel következik.

Ja igen, az APGAR nem apa-garancia, hanem katt.

Természetesen a gyermek egészsége és jól tápláltsága érdekében a kedves papa tejfakasztó bulit rittyentett, melyen „interciprusi” kapcsolatot létesítve szerkesztőségünk is részt vett. Azt nem árulom el, mit ittam a vizespohárból a vonal túlsó végén*:



Ezúton is üdvözöljük az új jövevényt, és kívánunk az egész családnak név szerint Julcsinak, Katának és Sanyinak jó egészséget, sok boldogságot!

*A képek szülői beleegyezés nélkül lettek közölve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése